ÁFA visszatérítés - 2016. Részletek építkezőknek!

A CSOK 2.0 mellett 2016 másik nagy újdonsága, mely az építőipart hivatott fellendíteni az újépítésű lakások általános forgalmi adójának (Áfa) 5%-ra való csökkentése 2019. december 31-ig. Ez a szabályozás első ránézésre csak azoknak jó, akik új építésű lakást kívánnak venni, de biztos, hogy csak a számukra kedvező?


Tovább a teljes cikkre

CSOK 2.0 - 2016. Kérdezzen! Felelünk!

A Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) egy vissza nem térítendő állami támogatás, melynek összege 2016-tól 550 ezer és 10 millió forint közötti lehet függően a gyerekek számától, a kiszemelt otthon hasznos alapterületének nagyságától, illetve attól, hogy új vagy használt ingatlan kívánja a család igénybe venni.


Tovább a teljes cikkre

Modern építőanyagok és eljárások VI: Zsindelyezés

Miután átrágtuk magunkat a gipszkartonon és a gipszkartonozáson itt az ideje, hogy újabb vizekre evezzünk! Szóval ki a házból! Irány a tető! Ezúttal ismerkedjünk meg egy tetőfedő anyaggal, méghozzá a zsindellyel, és felhasználásával vagyis a zsindelyezéssel!


Tovább a teljes cikkre

Modern építőanyagok és eljárások V. rész: Gipszkartonozás során előállítható polcrendszer

Cikksorozatunk utolsó olyan részéhez értünk, mely a gipszkartonnal, a gipszkartonozás folyamatával foglalkozik. Úgy gondoljuk, hogy ez az öt részből álló írás összefoglal minden olyan gipszkartonozási munkálatot, mely napjainkban meghatározó!


Tovább a teljes cikkre

Így dolgozunk: tetőszerkezet karbantartás - Budafoki út 81.

Az 1908-ban épült szecessziós stílusú polgári ház egy, a legfelső emeleten bekövetkezett szerencsétlen tűzeset kapcsán került ügyfeleink közé.


Tovább a teljes cikkre

Modern építőanyagok és eljárások IV. rész: Gipszkartonozás álmennyezeteknél

A modern építőanyagok és eljárások negyedik részében az álmennyezetek, de főként a gipszkartonozás eszközével készült álmennyezetek világába kalauzoljuk el Önt, kedves Olvasó!


Tovább a teljes cikkre

Modern építőanyagok és eljárások III. rész: Gipszkartonozás, mint dekoráció: íves falak

Eddigi cikkeinkben szó volt magáról a gipszkartonról, a gipszkartonozás előnyeiről, illetve a gipszkarton egyik legelterjedtebb felhasználási módjáról a gipszkartonozás segítségével épülő válaszfalról. A harmadik részben a gipszkartonozás legkülönlegesebb lehetőségéről lesz szó, ez pedig az ívelés.


Tovább a teljes cikkre

Modern építőanyagok és eljárások II. rész: A válaszfal gipszkartonozás

Sorozatunk első részében szó volt a gipszkartonról, annak típusairól, a lehetőségekről, valamint a gipszkartonozás előnyeiről. A második részben a gipszkarton egyik legelterjedtebb felhasználási módját ismertetjük meg Önnel. Ez nem más, mint a válaszfal gipszkartonozás.


Tovább a teljes cikkre

Modern Építőanyagok és Eljárások I. rész: Gipszkartonozás és a gipszkarton

A Modern Építőanyagok és Eljárások oldalunk egy olyan cikksorozata, ahol a napjaink legdivatosabb, legkedveltebb vagy épp leghatékonyabb építészeti eljárásait, anyagait mutatjuk be Önnek. Emellett ismertetjük azt is, hogy az adott anyagot hogyan lehet felhasználni, miket lehet belőle készíteni, illetve az adott építménynek milyen munkafázisai vannak.


Tovább a teljes cikkre

Kérdések, melyeket jó egyeztetni egy kivitelezővel

Előző cikkünkben összeszedtünk néhány szempontot, melyeket érdemes figyelembe venni a kivitelező kiválasztásánál. Ezúttal azonban olyan lényeges kérdéseket gyűjtöttünk össze, melyeket a kiszemelt kivitelezőkkel a személyes találkozó alkalmával érdemes mindenképpen tisztázni, nehogy kellemetlen meglepetések érjék!


Tovább a teljes cikkre

Ezekre figyeljen, ha kivitelezőt választ! Jó tanácsok Önnek!

Alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot, hogy hogyan válasszon olyan kivitelezőt, akiben nem fog csalódni. Akit megbíz egy meglehetősen költséges felújítással, építkezéssel, akit egyáltalán a bizalmába fogad, és beenged a házába, lakásába, és biztosan el is végzi az elvállalt munkát, méghozzá jó minőségben.


Tovább a teljes cikkre

Mi is segítettünk egy mosollyal :)

2013-ban szerencsénk volt részt venni a Mercedes-Benz Hungária Kft. által szervezett Segíts Egy Mosollyal című jótékonysági akcióban, melynek kedvezményezettje a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat volt.


Tovább a teljes cikkre

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok