MI IS SEGÍTETTÜNK EGY MOSOLLYAL :)

Az  akció keretében a Mercedes felajánlotta az első Kecskeméten készült CLA típusú modelljét (Job No.1.), melynek felületét 5x5cm-es négyzetekre osztva lehetett megvásárolni, és a tetszőleges tartalommal feltölteni a jó ízlés határain belül.

A feldíszített autó 2013-ban több helyen is felbukkant az országban. Látható volt a Mercedes Csillagtúrán, különböző bevásárló központokban, valamint Mercedes-Benz márkakereskedésekben is. Mi a valóságban a budapesti Erzsébet téren futottunk össze az autóval, és azonnal elkezdtük keresni rajta saját négyzetünket.

Ez a megjelenés a Kurdi és Fiai Kft. életében mérföldkő volt, hiszen a hosszú ideje sürgető online megjelenés előszele tekinthető meg az autó oldalán.

Ez volt az első olyan alkalom, ahol az építőipari tevékenység új neve, a Corpes felbukkant, és egyből egyértelmű utalást is sikerült tennünk arra, hogy elkezdődött 17éves vállalkozásunk megújítása, és bevezetése a web világába.

Ettől, az első megjelenéstől kezdve fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a Corpes nem egy új építőipari vállalkozás, így minden megjelenési felületen a már ismert Kurdi és Fiai Kft. cégnévvel együtt szerepel majd a továbbiakban is.

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok