HŐSZIGETELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

HŐSZIGETELÉS:

Hőszigetelésre mindenféle ingatlannak szüksége van, legyen az családi ház, irodaház vagy társasházi lakás. Sokan a hőszigetelést egybe kötik a homlokzat felújítása során felkerülő hungarocell vagy kőzetgyapot szigeteléssel, nyílászárók cseréjével. Ezek a beruházások kétségkívül hatásosak, mindemellett rendkívül látványosak is. Szintén hatékony, azonban jóval alacsonyabb költséggel és kevesebb kosszal szigetelhető az épület födéme, mely segítségével megakadályozható, hogy a meleg a mennyezeten keresztül a padlásra, majd onnan a szabadba távozzon. Kevesen tudják, hogy a födém felülről, a padlás irányából bontás nélkül is szigetelhető. A födém hőszigetelése utólagosan is elkészíthető bontás nélkül. Amennyiben tervezi ingatlanjának tetőtérbeépítését, ebben az esetben a tetősíkok belső oldala is ellátható hőszigeteléssel. Akár a tetősík, akár a födém hőszigetelése elvégezhető fűtési szezonban is. Nézzük át részletesebben a hőszigetelési lehetőségeket, tekintsük át mik az opciók a hőszigetelésre!

 

Vegye igénybe ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatkészítés szolgáltatásunkat! 
Időpont egyeztetés: +36 (30) 200-8290

 

Homlokzati hőszigetelés:

Vállalkozásunk foglalkozik családi házak hungarocell vagy közetgyapot szigetelésével. A rendszer kivitelezését vállaljuk akár új, akár régi ingatlan homlokzatán.  A telepítés során felragasztásra kerül a választott anyagú és vastagságú szigetelő lemez, majd következik a dübelezés, hálózás és a szigetelés glettelése. Ebben az állapotban a szigetelés már dolgozik, azaz pénzt termel tulajdonosának az energiamegtakarítással. A homlokzati hőszigetelés végső lépése annak vakolása, vagy befedése nemesvakolattal. Amennyiben az ingatlan állapota, vagy a tulajdonos igényli természetesen a hőszigetelés során az épület lábazatának felújításában is tudunk segíteni.

 

Mennyezeti hőszigetelés:

A mennyezeti hőszigetelés, akárcsak a homlokzati hőszigetelés történhet hungarocell rendszerrel vagy kőzetgyapottal. Amennyiben a hőszigetelés kőzetgyapottal történik, abban az esetben jellemzően gipszkarton álmennyezet kialakítása szerepel a tervek között. Ennek kivitelezése azzal kezdődik, hogy a gipszkarton álmennyezetet tartó profilok rögzítésre kerülnek a kívánt magasságban, majd erre kerül alulról csavarozással a gipszkarton tábla, felülről pedig a hőszigetelés. Az álmennyezet lehet gipszkartontáblákból glettelve, festve, vagy kazettás rendszerű, melyet jellemzően irodaházakban vagy középületekben használnak.

 

Födém hőszigetelése (hideg padlás):

Lépésálló hőszigetelést a födémen akkor szükséges kialakítani, ha valamilyen okból a padlás járhatóságát biztosítani szükséges, akár a későbbi padlástér/tetőtér beépítése, akár a tárolókapacitása miatt. Előnye, hogy hasonlóan a mennyezet hőszigeteléséhez nem engedi a meleget felfelé távozni. Járhatósága, terhelhetősége OSB háncslemez borítással vagy deszkából kialakított járdával biztosító.

 

Tetősík hőszigetelése (meleg padlás):

A tetősík hőszigetelését szemben a födém hőszigetelésével akkor a leggazdaságosabb telepíteni, ha tervben van a tetőtér/padlástér beépítése. Az eljárás során a szarufa közök közé kerül rögzítésre belülről 10-15-20cm vastagságban a kőzetgyapot, majd ez kerül rögzítésre. A hőszigetelő lemezeket szintén belülről párazáró, hőtükrös fólia réteggel borítjuk, majd erre a kialakított felületre kerül fel a gipszkartonozáshoz szükséges vázszerkezet és végül a gipszkarton.

 

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését egyeztessen időpontot még ma ingyenes helyszíni felméréshez és árajánlatkészítéshez!
​Időpont egyeztetés: +36 (30) 200-8290

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok