MAGÁNSZEMÉLYEKNEK


Családi házak esetén vállaljuk pergolák, előtetők, garázsok, beállók, melléképületek, faházak, falépcsők készítését, homlokzatok szigetelését, gipszkartonozási munkálatokat, tetőterek beépítését, illetve nyílászárók cseréjét korszerű, energiatakarékos műanyag Rehau termékekre.

Elsősorban lakástulajdonosok figyelmébe ajánljuk vas, illetve fa szerekezetű galériák építését a lakótér növelése céljából, de az Ő figyelmükbe is ajánljuk gipszkartonozási szolgáltatásainkat, és korszerű, energiatakarékos Rehau nyílászáróinkat.


Alábbi szolgáltatásaink során ingyenesen vállaljuk a helyszíni felmérést, személyes konzultációt* és az első árajánlat elkészítését. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk! Az árajánlat kérés nem jár vásárlási kötelezettséggel!


Ácsmunkák
Egyaránt készítünk kültéri, és beltéri faszerkezeteket. Felsorolva, a teljesség igénye nélkül, hogy mikkel kerestek már meg ügyfeleink: tetőszerkezetek bontása építése, felújítása, javítása, átépítése, karbantartása, tetőterek kialakítása, szigetelése, beázások szakszerű megszűntetése, tetőtéri ablakok beépítése. Mindemellett gépkocsi beállók, garázsok, melléképületek, szaletlik, előtetők, faházak, pergolák építését, továbbá galériák kivitelezését bízták már ránk!


Tetőszerkezet készítés
Alaprajz alapján tetőszerkezet készítés társasházra, családi házra és egyéb épületre egyaránt az alábbi formákban:

 • nyeregtető
 • kontyolt tető
 • sátortető
 • manzárdtető
 • tornyokTetőfedés
Szakembereink segítségével tetőfedést különböző technológiákkal végzünk: agyag- és betoncseréppel, bitumenes zsindellyel és palával. Igény esetén lapos tető szigetelését is vállaljuk!


Tető felújítás

 • komplett tetőfelújítás bontással
 • tetőfedő anyag - cserép, zsindely - csere
 • palatető bontás, javítás, cseréje más tetőfedő anyagra
 • cserép pótlása, javítás
 • zsindely javítás
 • hőszigetelés akár utólag
 • tető szigetelés ásvány- és üveggyapottal

   

Bádogozás
Cégünk vállal függőeresz-csatorna illetve fekvőeresz-csatorna készítést, cserét, kémény-, és tűzfalszegélyezést, állókorcos lemezfedést horganyzott vas (HV), alumínium, horganylemez, rézlemez illetve színes lemezből egyaránt.


Gipszkartonozás​
A gipszkarton korunk talán egyik legrugalmasabb építőanyaga, hiszen amellett, hogy gyorsan és könnyen lehet vele dolgozni rövid idő alatt látványos eredmény érhető el vele. Az ezzel készült válaszfalak, álmennyezetek rugalmasan és gyorsan mozgathatóak, teljes mértékben szigetelhetőek üveg- vagy ásványgyapottal, melynek köszönhetően a hő- és hangszigetelés is megoldott.
A technológia legnagyobb előnye mégis, hogy helytakarékos. Az így készülő válaszfalak minimális keresztmetszeti szélessége csupán 8 cm, így a lehető legkevesebb helyet veszi el a hasznos térből az enteriőrben.
Egyaránt alkalmazható száraz és nedves, vizes helyiségekben (pl. fürdőszobákban, konyhákban), mert létezik páraálló (impregnált) változat, mely burkolható is. Magasabb hő terhelésű helységekbe a tűz gátló gipszkartont ajánljuk. Tetőterek beépítése során gipszkartonnal kerül burkolásra a belső tetősík, valamint a mennyezet. Mindkét felületre a szigetelés elhelyezése után kerülnek fel a gipszkarton lapok.
Tetőterek és épületek, irodák válaszfalainak építésénél a fémprofil felépítése és rögzítése után kerül a szerkezetre a gipszkarton, valamint a kitöltésre használt hő- és hangszigetelő anyag. Álmennyezet készítését akár kazettás, akár függesztett kivitelben vállaljuk. Mind a tetősík burkolás, mind a válaszfalazás, mind az álmennyezet készítést vállaljuk normál, impregnált és tűz gátló gipszkartonból.


Állványozás
Családi házak, illetve társasházak állványozása felújításnál, illetve homlokzati hőszigetelésnél. Apróbb javításoknál (pl. többszintes társasházaknál lefolyó csere), ahol az állványozás gazdaságtalan a kivitelezést vállaljuk ipari alpin technológiával.
 

Fenti szolgáltatásaink esetén az első árajánlat készítése ingyenes! Az árajánlat kérés nem jár vásárlási kötelezettséggel!

* Ingyenes helyszíni felmérés és személyes konzultáció szolgáltatásunk csak Budapesten és vonzáskörzetében érhető el!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok